O STRANICAMA

  


porezi Poštovani posjetitelji, dobrodošli na web stranice porezi.net koje vam omogućuju da se informirate u svezi poreza, doprinosa i drugih javnih davanja.
Administrator i idejni tvorac ovih stranica je Nikša Crljen, mr. sci. Ideja da uređujem ovakav tip web stranica je što sam uočio da osim stranica Porezne uprave i komercijalnih stranica izdavača časopisa sa članarinom, nema web stranica koje na jednostavan i besplatan način pomažu stručnjacima iz toga područja.
porezi Kako je sastavni dio moga posla prikupljanje svih podataka u svezi domene iz poreza i doprinosa, odlučio sam te podatke podijeliti sa vama. U sastavljanju web stranica je pripomoglo i dugogodišnje iskustvo u velikim društvima kao porezni stručnjak i kao porezni inspektor u Financijskoj policiji, a podredno sam i ovlašteni revizor (neaktivan).
porezi Vrlo rado ću objaviti svaki stručni članak u vezi poreza i drugih javnih davanja, koji ispunjava stručne kriterije objave. Svaki posjetitelj može na e-mail adresu administratora poslati svoj članak i eventualna dodatna objašnjenja uz članak.
Za objavljeni članak autor ne može očekivati naknadu, jer su u pitanju nekomercijalne web stranice.
Želim vam ugodno surfanje po web stranicama porezi.net!